Popular Posts

Monday 25 November 2013

Kebaikan Garam Buluh Untuk Masakan....

 
Garam Buluh Masakan

Hai-O Garam Buluh menggunakan garam dijemur di bawah matahari yang berorganik dan 100% semulajadi sebagai ramuan utamanya. Garam ini diperolehi daripada air laut yang kaya dengan tenaga bijih-bijih bawah tanah Pulau Xiongjin dan Pulau Yanping yang terletak di Pantai Barat Korea. Hai-O Garam Buluh membekalkan lebih banyak bahan mineral (misalnya magnesium, kalium, kuprum, ferum, zink dan sebagainya) dan 200 lebih jenis elemen surih jika berbanding dengan garam biasa. Dengan menggunakan garam buluh yang semulajadi untuk memasak, nilai nutrisi lauk dapat ditingkatkan, lauk juga menjadi lebih enak dan sihat 
 
Ramuan Utama:
Garam Buluh
 
 
Keberkesanan
  • Menyingkirkan toksin dalam badan (misalnya logam berat, bahan kimia, bakteria,
  •       bahan buangan metabolisme, keracunan asid, radikal bebas).
  • Menguatkan peristalsis saluran usus, menyingkirkan najis yang lama terkumpul dalam usus.
  • Membekalkan bahan mineral dan elemen surih kepada badan manusia.
  • Menyelaras fungsi badan supaya sistem badan dapat beroperasi secara normal.
  • Menyelaras keseimbangan pH badan, mengembalikan susuk badan yang beralkali lemah.
  • Meningkatkan daya pemulihan badan

  • Cara Pengambilan
     
    Gunakan Hai-O Garam Buluh Premier Cooking Salt Powder dalam jumlah yang sesuai pada semua masakan seharian.
     
     
    Berminat Boleh Hubungi Yaya :
     
    Whatsapp :013-8814845
    Instagram : Yayaeen
    Facebook: Yaya Een

    No comments:

    Post a Comment